D den lyver aldrig Ravens eventyr i D dens rige forts tter med uformindsket styrke og n r vejen g r gennem b de Himlen og Helvede m Raven sande at lyset og m rket ikke kan eksistere uden skyggerne

 • Title: Døden lyver aldrig
 • Author: Katja Berger
 • ISBN: null
 • Page: 127
 • Format: Hardcover
 • Ravens eventyr i D dens rige forts tter med uformindsket styrke, og n r vejen g r gennem b de Himlen og Helvede, m Raven sande at lyset og m rket ikke kan eksistere uden skyggerne.

  • [PDF] ↠ Unlimited ☆ Døden lyver aldrig : by Katja Berger ä
   127 Katja Berger
  • thumbnail Title: [PDF] ↠ Unlimited ☆ Døden lyver aldrig : by Katja Berger ä
   Posted by:Katja Berger
   Published :2020-01-20T07:07:13+00:00

  About “Katja Berger

  1. Katja Berger says:

   Katja Berger f 1986 er forfatter til fantasyromanen De 7 synder 2016 , og Sj lehenteren 2017 Selvom jeg f rst debuterede i 2016, har jeg skrevet siden jeg kunne forme de f rste bogstaver Efter at have opdaget magien ved at l se og forsvinde ind i fantasifulde verdener, startede jeg med at skrive mine f rste, forkr blede noveller i gamle kladdeh fter, men f rst som voksen blev der gjort alvor af skriveriet Det tog hurtigt fart, og efter 1 rs skriveri, korrektur og betal sning blev manuskriptet til De 7 synder sendt ind Tre forlag senere var kontrakten i hus.De 7 synder blev rigtig godt modtaget blandt danske l sere og biblioteker I 2017 f lger jeg op p succesen, med udgivelsen Sj lehenteren, der bliver f rste bind i en trilogi Der arbejdes desuden p en engelsk overs ttelse af De 7 synder, samt andre nye projekter Ved siden af forfatterlivet, er jeg uddannet inden for salg og marketing Til daglig bor jeg i K benhavn, hvor jeg arbejder som selvst ndig redakt r og tekstforfatter Jeg driver ogs hjemmesiden klberger der blandt andet indeholder en inspirationsbaseret blog og en webshop.  2 thoughts on “Døden lyver aldrig

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *